Ralli, Riski, Ressu

Ralli, Riski, Ressu

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Missä meijän kodit on?

Ressu, Ralli ja Riski alkavat kysellä, missä heijän ikiomat koit mahtas olla? Mitä mie niille sanon? Mie oon sanonu niille, että hyö tullee saamaan maailman toiseks parraat kodit, sillä parraathan ois miun luona. Pikkuvintiöille ja tietysti myös heijän emolleen ois siis maailman toiseks parraat kodit etinnässä, ja ne myö aiottaan niille löyttee.

Mitä mie oon näitä palleroita ja emoa tässä seuraillu ja hoitanna, niin jokainen on oma persoonansa. Ralli on alkuun varautunut ja hieman syrjään vetäytyvä, mutta rentoutuessaan hurja leikkikissa ja tykkää olla sylissä ja silitettävänä. Ressu taas on vilkas luonnonlapsikissa. Ressua kiinnostaa hurjasti kaikki kotiaskareet. Leikki on parasta, välillä ei malta nukkua edes. Riski on oman tiensä kulkija. Riski on leikkisä, hellyydenkipeä, mutta myös itsekseen viihtyvä sekä omaa aikaa ja tilaa vaativa.

RALLI
RISKI
RESSU
 

Millaisia piirteitä ikiomilta kodeilta taas vaadittaisiin? Olen tullu siihen tulokseen, että Ralli-tyttösen ja Ressu-neidin tulisi saada yhteinen koti. Nämä kaksi turvautuvat toisiinsa, nukkua tuhottaat kaksistaan, ja Rallin tietynlainen ujous kompensoituu Ressun vauhdikkaassa ja uteliaassa seurassa - ovat toistensa turvana. Nää ois parhaimmillaan yhdessä.

RESSU ja RALLI

RALLI
RESSURiski-poika pärjäisi ainoana kissana, saaden jakamattoman huomion sekä tarvitsemansa rauhan ja oman ajan. Riskin kodissa tulisi olla paijausta saatavilla paljon sekä riittävästi virikkeitä. En näkisi pahitteeksi, jos Riskilläkin olisi kissakaveri, mutta sen täytyy olla lempeää sorttia.

RISKI


RISKISitten on vielä emokissa Misulainen. Misullaisesta on kaiken alkujärkytyksen jälkeen paljastunut oivallinen sisäkissa; laatikkokäynnit sujuvat nyt ongelmitta, leikki maittaa. Misulainen tarvitsee kodin, jossa on kokemusta kissoista ja kuinka rakennat luottamuksen kovia kokeneeseen kattimatikaiseen. Ei siis aloittelijoille tai ensimmäiseksi kissaksi. Misulainen olisi parhaimmillaan ainoana kissana, saisi ylenmäärin turvaa, rakkautta ja silityksiä, mikä aikanaan korvaisi menetetyn ajan ja huolenpidon.

MISULAINENMiltäs kuulostaa? Jos olet nukkunut yön yli, pohtinut, nukkunut taas öitä, ja tullut siihen tulokseen, että saattaisin olla maailman toiseksi paras koti jollekin näistä edellämainituista hurmureista, niin käy tutustu ohjeisiin lemmikin hankimiseen Susirajan eläinkotiyhdistyksen sivuilla. Kissat ilmestyvät kotia etsiviksi yhdistyksen facebook-sivuille toivottavasti tämän viikon aikana, mistä löydät myös yhteyshenkilön tiedot.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.