Ralli, Riski, Ressu

Ralli, Riski, Ressu

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Edistystä

Misu Misulainen on reipastunut todella paljon lyhyessä ajassa. Misulainen on osa omaa kissalaumaani, kulkee häntä pystyssä pitkin taloa muiden perässä ja leikkii vimmaamisleikkejä talon kissojen kanssa. Vielä vähän on toisten suhteen varuillaan, mutta selvästi kiinnostunut. Ei sähise tai murise toisille. Ihanan lempeä kissa :D

Meitä ihmisiä kohtaan Misukka on alkanut osoittamaan luottamusta. Keittiöön tulee muinakissoina odottelemaan ruokaa ja hykertelee jaloissa. Silittäminen onnistuu tällä hetkellä hännästä, hiippailee loitommas, mutta ei lähde karkuun. Misulainen tulee myös toisten vanavedessä sängylle möllöttämään, selkeästi ajattelee, että näin kuuluu tehdä.

Misulainen saa hymyn huulille, kun sitä seurailee leikin tiimellyksessä <3 Että täällä odotellaan Misukalle sitä oikeaa ihmistä, se pittää olla rakkautta ensi vilikasulla ;) Ja sitähän se on, ku tätä nöpöläistä silmiin erehtyy kahtommaan.

Videolla Misulainen ja pennut vielä yhdessä.

ps. Pennuille Rallille ja Ressulle sekä Riskille kuuluu hyvää uusissa kodeissa, olen edelleen valtavan onnellinen heidän puolestaan, mutta välillä on väistämättä ikävä pikkuvintiöitä. Onneksi kuvatulva on ollut todella hyvä (koskaan ei tule liikaa kuvia :) ) uusista kodeista minulle päin, niin ikävänkyyneleet ovat alkaneet taittua ilonkyyneleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.