Ralli, Riski, Ressu

Ralli, Riski, Ressu

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Nimihärdelli

Kuten aikaisemmin huomasitta, pikkusilla on ollu nimet jo kauan. Nimipolitiikka lähtee yleensä siitä, miksi näitä rääpäleitä tulee kutsuttua, ja sehän on ollu alusta asti selvää pässin lihaa (vaikka kasvisyöjä oonki). Olin hyvin ylpeä näistä nimistä ja kuvastavat hyvin kissojen luonnetta. Toki tiedän, että nimet voivat ja tulevatkin muuttumaan kissojen päästessä siihen ikiomaan kotiin. Paitsi jos kissojen uusi omaihminen olisi samaa mieltä, että nimet sopivat ku nenä piähän.

 Ressu. Ressu ressukkainen, pienin ja siro tyttökissa. Nimestään huolimatta uteliain ja haluaa olla etunenässä menossa ja tulossa. Leikkii, vaikka jo uni nuokuttaa, ei malttaisi nukkua.
 Riski. Riski on pentueen kookkain, ponteva poikakissa. Riski valvoo sisaruksiaan, kurmuuttaa ja pesee siskojaan. Riski haluaa välillä olla omissa oloissaan köllötellen ja katsoo toisten riekkumista. Kuitenkin kovapoika leikkimään.


 Ralli. Ralli on sorateiden virtuoosi ja leikkii menemään. Ralli on pentueen arkajalka, tarkkailee ensin sivusta ennen kuin pääsee vauhtiin. Ralli myös tukeutuu Ressuun paljon ja nukkuu mieluusti jomman kumman sisaruksen vieressä. Ralli rakastaa eniten sylissä oloa, kunhan toteaa sylin turvalliseksi ja silitykset kehrättäviksi.





Halluun kuitenki tuua muut nimivariaatiot esille, mikä todentaa nykyisten nimien olevan ihan hyvät. Jos siis ajattelette kyseessä olevan R-rykmentin: Riski, Ressu ja Ralli. Esille on noussut myös vaihtoehtoisesti P-rykmentti, mikä tarkoittaisi Piskiä, Pallia ja Pessua.

Nimet on siis ihan hyvät, eikö? Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.